Mauri & CV

Kun minua pyydettiin kunnallisvaaleihin mukaan, mietin, MIKSI?

Olen toiminut koko ikäni tehtävissä, joissa nopea tilannekuvan muodostaminen, oikeiden johtopäätösten tekeminen ja ennen kaikkea tehokkaiden sekä oikeudenmukaisten ratkaisujen löytäminen ovat olleet tärkeitä. Lisäksi ratkaisut on aina pitänyt ripeästi toteuttaa.

Tehtäväni Suomessa ja ulkomailla ovat olleet hyvin haasteellisia. Niihin on pitänyt tarttua hihat käärittynä, asioita selvittämällä ja työtä tekemällä. Aina se ei ole ollut mukavaa. Lopputulos on usein vaatinut myös rohkeutta. Ohi viuhuneet luoditkaan eivät ole saaneet lamauttaa toimintaa, hommat on hoidettava.

Kokonaisturvallisuuden ja -taloudellisuuden, tulosjohtamisen kokemuksilla luulen olevani kohtuullinen valinta kunnanvaltuutetuksi. Olin ensimmäinen kolmannen sektorin edustaja AVIn johtajan turvallisuustyöryhmässä, ollessani MPK:n piiripäällikkö.

Harrastukseni kertovat myös luonteestani:

JääkiekossaMauri Panelian Reippas yhdistelmäkuva
en ole mediassa paistatteleva maalintekijä vaan…

maalivahti joka joukkueen viimeisenä lukkona yrittää tilkitä reikiä, pistää jopa kroppansa eteen ettei vahinkoja pääse sattumaan! Kelpaavatpa torjunnat nuorempienkin joukkueisiin… 
Maurin vauhti kiihtyy...Moottoripyöräni
ei ole kilpa- eikä Easy Rider-prätkä vaan……luotettava saksalaista laatua oleva motocross BMW, tehokas erilaisiin haasteellisiin maastoin kelissä kuin kelissä sopiva työjuhta, jolla ratkotaan pahemmatkin tilanteet!
Ehkä hymypoika patsas kaapissani kertoo myös kyvystä toimia teamissa.
jne

Lisätietoja:

Maurin sähköinen koti